domingo, 3 de febrero de 2013

Final de la fase de producció! això ja esta a punt!!

Les darreres vegades que ens hem vist ja ha estat per fer els ultims retocs al material múltimedia. La fase de producció ha estat llarga i ens hem trobat amb moltes dificultats per aconseguir que el producte final estigues perfecte.

Varem tenir moltes complicacions per sincronitzar tots els sons i les animacións, al principi sen's solapaven algunes instruccions verbals amb els titols, o apareixia el só massa prest, o massa tard... al final ens hem fet unes expertes en " retardar" les transcissions entre una diapositiva i l'altre, allargar les animacions, posar-les " despres de l'anterior", " amb l'anterior", etc, etc. per aconseguir que cada cosa entres al seu lloc i al seu moment.

El hipervincles ha estat tot un tema apart, ens hem tornat bojes!!! hem hagut de tallar el power en dos perque sino pesava tant que l'ordenador gairebe ha fet un tró! si no hem posat tots els hipervincles 10 vegades no els hi hem posat cap! perque despres ho obriem a un altre ordinador i tot es desbaratava...

Quan varem tenir el material acabat vam realitzar una prova pilot, cada una a casa seva va jugar amb el joc, inclús les cosines petites de na Jessica ho van provar per veure si realment s'adequava al nivell educatiu i a les necessitats didactiques dels infants. Així varem poder avaluar el producte des de les seves qualitats tècniques i de disseny, pero tambe des de les seves possibilitats lúdico-educatives.

Finalment, quan varem tenir tot el material a punt, varem acabar de posar les orientacions necessaries a la guia didàctica i ho varem guardar tot a un CD a punt per ser entrega't.

Estem molt contentes amb el resultat final, tot i passar per moltes dificultats, al final hem aconseguit el producte que voliem. Pensem que es força atractiu, entretingut i educatiu. Esperam que us agradi!


No hay comentarios:

Publicar un comentario