jueves, 15 de noviembre de 2012

Segona quedada

Ahir, dia de vaga general, ens varem reunir les quatre per posar en comú material que ens servirà per realitzar el nostre treball. Hem anat a la biblioteca i hem trobat alguns llibres infantils sobre el cos humà que ens han donat molt bones idees sobre com volem enfocar el nostre material didàctic. La consulta d'aquests llibres ens ha fet canviar algunes idees que ja haviem proposat en sessions anteriors, per exemple, hem decidit no emprar na Mafalda com a personatge conductor del material didàctic, sino emprar un personatge que tingui més a veure amb l'estudi del cos humà, que es el tema que nosaltres tractem. Per aquest motiu, ens hem inspirat en un personatge d'un conte infantil que es diu "Miquelet l'esquelet", i hem pensat que pot ser el punt de partida per crear una història on l'infant ajudi a n'en Miquelet l'esquelet a convertir-se en un cos humà, trobant tots els elements que conformen el cos a través de jocs. 

D'altra banda, hem pensat amb incloure dins el propi joc un serie de curiositats o informació adicional que suposi un aprenentatge més profund sobre cada contingut tractat, aquesta idea encara l'hem de perfeccionar i veure exactament com i de quina manera la inclourem en les diapositives.

Estem molt contentes amb tota la informació que hem trobat i tenim moltes ganes de posar-nos a dissenyar el nostre material didàctic lo més prest possible. Per ara, ens hem repartit feines per recollir informació, imatges, etc. i  posar-ho en comú el próxim dia que ens veiem. Ens veiem aviat!!!

De moment us deixem un video perque mogueu una mica "l'esqueleto", jejjejej, fins aviat!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario